Title

Info

Villapark Vargesztes, Vakantieparadijs.com,

Top Familiepark Hongarije

met de laagste prijzen voor 2017 via deze Website Vakantieparadijs.com 

Kinderen in 2017 helemaal GRATIS tot 18 jaar, voor de villahuur en ook de prima catering in ons eigen parkrestaurant, via deze website en vooruit boeking,via Vakantieparadijs.com en Ferienparadiesresort.de.

VAKANTIEPARADIJS.COM Villapark Hongarije Vargesztes, de laagste prijzen via deze Parkwebsite

Vakantieparadijs.com,  Familiepark Hongarije, Vargesztes Villapark, Top vakantiepark

VILLAPARK Hongarije,VARGESZTES

Ontdek het mooie en goedkope HONGARIJE

OPGELET; wij geven NU, EXTRA korting voor heel 2017 

   platte gronden Vakantieparadijs Hongarije-Villapark Vargesztes

Vakantieparadijs.com is NU nog tijdelijk met 15% vroeg boek korting voor 2017, aansluitend tot uiterlijk 31-1-2017 nog 10% vroeg boeking korting

Vraag NU de voordeligste OFFERTE aan! via de Reserveren/Offerte button.

Het weer in Vakantieparadijs.com Villapark Vargesztes

EXTRA via deze Website's

 

Werkelijk uniek voor 2017!  Zeer GOEDKOPE Catering!
Wat ouders(of 2 volwassene per villa) geboekt hebben aan Catering:Half pension of All-Inclusive is voor uw kinderen GRATIS!
Zeer GOEDKOPE Catering door TOP aanbieding voor gezinnen, Uw kinderen zijn volledig gratis voor de huur maar ook voor de prima catering in eigen Park Restaurant.
UNIEK via deze Website!

5e en 6e kind 50% korting.

Betreft: Half Pension en All-Inclusive

  Tot 30% Korting op de huur tijdens div.schoolvakanties.

  Tot 20% in voor en naseizoen, zie prijslijst

Nog maar zeer kort vroeg boeking korting tot 15% en diverse aanvullende EXTRA kortingen tot 30%

NB! 15% vroeg boeking KORTING als u NU boekt voor 2017, aansluitend wordt het 10% korting tot uiterlijk 31.1.2017

NB! 20% korting, in voor en naseizoen en 30% korting voor de schoolvakantie periodes (zie Internationale periodedata hieronder)

GRATIS WIFI via deze Site!

Vraag hier nu de de VOORDELIGSTE KORTING prijsofferte aan  

                    

Gonczi Gabor Smile Rock Band.

 

De jaarwisseling van 2016-2017 zal fantastisch muzikaal worden begeleid door de Gönczi  Gabor Smile Rock band.

Het zal een fantastische jaarwisseling worden met de Gönczi Gabor Smile Rock. U zult aangenaam ontspannen  met onvergetelijk entertainment. U, uw familie en vrienden zullen in Villapark Vargesztes Park van een fantastische jaarwisseling genieten. En het nieuwe jaar 2017 zal op een geweldige manier starten. 

New Year's Eve is ons programma, we bieden u op dit galadiner op oudejaarsavond een heerlijk menu aan met onbeperkt drankjes! 

Het galadiner is  vol met heerlijke gerechten,  samengesteld  door de restaurant manager Renato Schlapak  en chefkok Pothornik Adam. Zij garanderen u een heerlijk diner.

    

Vakantieparadijs.com website met: Speciale prijzen en service bij uw boeking

Wij zijn één van de Parkeigenaren van Villapark Vargesztes Resort in Hongarije

     

OFFERTE of RESERVERING aanvragen

Voordelig TOP Familie Vakantiepark in Hongarije

Geniet het echte VAKANTIEGEVOEL 

   

Vakantie bij Nederlanderse eigenaren in Hongarije

Zeer goedkope Familie-gezins vakantie in VAKANTIEPARADIJS Hongarije

Bijzonder familievriendelijk vakantiepark en uniek in Hongarije

Hongarije is een typische "meer dan verwacht" bestemming, een Land met veel perspectief volle verrassingen!

Hongarije is trendy en vernieuwend!    

Wie op zoek is naar bijzondere ervaringen, zal het hier zeker vinden, omdat Hongarije o.a. brengt wellness en actief toerisme in perfecte harmonie met zijn hoge kwaliteit culturele facetten.

Vakantieparadijs.com is de gespecialiseerde EXPERT PARTNER Website van Villapark Vargesztes en is extra voordelig, u krijgt persoonlijke service en voordelen bij uw boeking via onze Website!

In het hart van het Hongarije Vértesgebergte bevindt zich een Familie Vakantieparadijs, uniek in Hongarije. Zij combineren de intieme sfeer van een royale gezinswoning met het comfort van een wellness hotel. In deze villa’s kunt u de warmte en ruimte van een zeer ruim vakantiehuis vinden. Kom het park eens bezoeken met Uw vrienden of familie. In Vakantiepark Resort HONGARIJE, Villapark Várgesztes kunt u 2 typen villa’s boeken welke het beste in uw behoefte voorzien.

Gedurende de ontwikkeling van de villa’s hebben zij er rekening mee gehouden dat iedereen behoefte heeft aan privacy. Tegelijkertijd bieden zij een ruime open keuken en woonkamer zodat iedereen gezamenlijk kan eten, relaxen of TV kijken.

Beide typen villa’s bieden een kindvriendelijke sfeer, zowel de Comfort Villa’s als Aqua Plus Villa's. Veiligheid en plezier zijn beiden erg belangrijk wanneer u met kinderen op vakantie gaat, in het villapark wordt met beide aspecten voortdurend rekening gehouden.

Vergeet het inpakken voor de kinderen, we hebben de meeste belangrijke zaken al voor u klaargezet; een babybad, een hoge kinderstoel, een potje en plastic bestek. Ook de trappen en stopcontacten zijn speciaal aangepast  voor bewoning met kinderen.

In het hoofdgebouw bevindt zich een kinderspeelplek,waar kleuterleidsters speciale aandacht aan uw kinderen geven gedurende het hoogseizoen en speciale weekenden. Deze ruimte is bedoeld voor kinderen ouder dan 3 jaar die geen luier meer nodig hebben. Laat uw kinderen over aan de zorg van het park en geniet  zelf van een heerlijk kopje koffie op het terras. Onze animators organiseren daarnaast verscheidene sportieve- en creatieve programma's voor kinderen van alle leeftijden waar ook het gehele gezin aan mee kan doen.

Voor de kinderen hebben zij een speciaal kindermenu in ons restaurant, terwijl er voor baby’s speciaal babyvoedsel aanwezig is. Wachten op het eten is overigens helemaal niet erg, kinderen kunnen in die tijd spelen in de speelhoek of een leuke kinderfilm bekijken. Ouders kunnen rustig eten terwijl de kinderen zich in de nabije omgeving prima vermaken.

Zij hebben een zwembad met glijbaan voor kleine kinderen bij het binnenbad en diverse bijzondere attracties in het grote bad. Gegarandeerd een avontuurlijke ervaring, een bron van plezier.

Buiten kunt u eveneens een kinderbad vinden, met een aparte bescherming tegen de zon. In de buurt bevindt zich tevens een groot speelveld, waar ieder kind wel iets te spelen vindt.

Familie vakantiepark HONGARIJE, Villapark Vargesztes

Het optimale vakantiegevoel ! 

Hongarije is een prachtig land om vakantie te vieren: fantastische ongerepte natuur, de mensen zeer vriendelijk, een rijk cultureel leven, schitterende barokke steden als Boedapest, Pecs en zeer veel meer prachtige steden, spectaculaire landschappen, kruidige gerechten, krachtige wijnen en een heerlijk landklimaat dat in de lente en zomer niet onderdoet voor bijvoorbeeld Italië of Kroatië. En zijn betoverende muziek- en wijnfestivals en fantastische evenementen. Er is een lange traditie aan wellness mogelijkheden: denk aan de beroemde thermaalbaden. Hongarije heeft ook een van de mooiste vakantieparken; Villapark Vargesztes die uitermate geschikt is voor een prima vakantieverblijf met kinderen.Zeer geschikt voor families. Vrijstaande royale villa's.Veel activiteiten.Diverse zwembaden, binnen en buiten.Villa's met privé binnenzwembad en sauna.Ruime Villa's met grote tuinen.Verhuur van 2 tot maximaal 8 a 9 personen per villa, elk met 4 royale 2 personen slaapkamers, ruime woon en eetkamer, 2 badkamers, garage en grote tuin.

Hongarije is een vakantiebestemming gelegen in Midden Europa en het is een geliefde vakantiebestemming. Elk jaar trekken tienduizenden Nederlandse toeristen naar Hongarije voor een vakantie. Het vakantieseizoen in Hongarije loopt van eind april tot en met eind september. Voor deze periode worden ook de meeste zonvakanties geboekt naar Hongarije. Buiten deze periode is Hongarije ook nog steeds een geliefde vakantiebestemming voor een weekendje weg of een stedentrip naar Boedapest. 

Hongarije ligt in Midden Europa en grenst onder andere aan Tsjechie, Oostenrijk, Kroatie, Roemenie en Slovenie. Het land wordt doorkruist door de bekende rivier de Donau. De hoofdstad van Hongarije is Boedapest. Boedapest is een bijzonder mooie stad om te bezoeken tijdens een Hongarije vakantie en wordt vaak het Parijs van het oosten genoemd. In deze immens grote stad vindt men veel culturele en historische bezienswaardigheden. 

Speciale kortingen en voordelen via deze website VAKANTIEPARADIJS.COM  

Wanneer u via deze Website EXPERT Partner (één van de Parkeigenaren van Villapark Vargesztes) heeft geboekt kunnen wij u aansluitend persoonlijk via mail of telefonisch verder helpen met informatie en antwoorden op uw nog openstaande vragen!

UNIEK: Een van de Aqua Plus binnenzwembadvilla's is NU te Koop

Het weer

Euro / Forinte


Ft